PRIVREMENO RJEŠENJE

Zbog epidemiološke situacije 30. sjednica riječkog Gradskog vijeća bit će elektronička

Na isti je način već održana i sjednica Gradskog vijeća u travnju ove godine, također zbog poštivanja epidemioloških mjera vezanih uz pandemiju COVID-19

Zbog epidemiološke situacije vezane uz pandemiju korone, 30. sjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke bit će elektronička i održat će se 29. listopada 2020.

Istoga dana, u Vijećnici Grada Rijeke održavat će se rasprave predstavnika klubova vijećnika Gradskog vijeća o točkama dnevnog reda, a prisustvovanje će biti omogućeno i predstavnicima medija.

Također, rasprave će se prenositi putem web stranice Grada Rijeke.

Na isti je način već održana i sjednica Gradskog vijeća u travnju ove godine, također zbog poštivanja epidemioloških mjera vezanih uz pandemiju COVID-19.

Kako bi se održala potrebna distanca među prisutnima, raspravama će prisustvovati po jedan predstavnik svakog kluba članova Gradskog vijeća, a članovi Vijeća koji nemaju klub prisustvovat će prema međusobnom dogovoru odnosno svi ukoliko ne postignu dogovor.

Također, raspravama će prisustvovati i predstavnici predlagatelja točaka.

“Za vrijeme rasprave po pojedinoj točki dnevnog reda u prostoru istodobno može biti prisutan po jedan član istog kluba i nije nužno da se uvijek radi o istoj osobi. Točnije, za vrijeme rasprave može se izmijeniti i više članova istog kluba.

Na elektroničkoj sjednici Gradskog vijeća glasovanje vijećnika održat će se elektroničkim putem tj. putem e-maila po točkama dnevnog reda. Za točke dnevnog reda vijećnici će glasati elektronskim putem (e-mailom) zaključno do 16.00 sati 29. listopada 2020. “, priopćo je Predsjednik Gradskog vijeća Grada Rijeke Andrej Poropat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari