SPROVODE GA U SPLIT

Pojavile se i snimke napada u Splitu; Napadač brutalno napao dvije žene!

Foto: Ivica Galović/Pixsell

Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojnštava i provala

Muškarac je uhićen u ulici Sv. Fabijana u Podstrani u 16:15, ušao je među kuće i onda su ga opkolili i uhitili, trenutno ga sprovode u Split.

Tijekom jutarnjih sati u subotu u Splitu su brutalno napadnute i pretučene dvije žene, a napao ih je isti muškarac (28) obučen u sive hlače i majicu.

Na terenu je bio jako velik broj policijskih snaga, korisitili su se dronovi i potražni psi, javlja Slobodna Dalmacija.

Akciju uhićenja je vodi zamjenik načelnika PU SD Marko Srdarević, a bila je pozvana i Interventna policija. Napadač u dosjeu ima niz krađa, razbojnštava, provala, prisile, nedozvoljenog držanja oružja. Za njim je već raspisana najnovija potraga PU zagrebačke sa izričitom naredbom da ga se uhiti, prenose RTL Vijesti.

Podsjwtimo, jutros oko 07.15 sati zaprimljena je dojava kako je nepoznata muška osoba fizički napala uposlenu u ugostiteljskom objektu na plaži Firule nakon čega se udaljila. Utvrđeno je da je oštećena zadobila lakše tjelesne ozljede.

Oko 07.45 sati zaprimljena je dojava kako je  u ulic A. B. Šimića u Splitu muška osoba fizički napala žensku osobu prilikom ulaska u zgradu nakon čega se udaljila. Utvrđeno je kako je oštećena zadobila tešku tjelesnu ozljedu noge.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari