HVALEVRIJEDNA AKCIJA: Klaunovi, glumci, plesači, pjevači, mažoretkinje.. nastupaju za mališane u Dječjoj bolnici

Organizator nastupa brojnih izvođača je Dječji klub Dalmalino

2. Humana akcija ” Dalmatino uveseljeva adjecu!” koju organizira Dječji klub Dalmalino održat će se u KBC-u RIJEKA na Klinici za pedijatriju (lokalitet Kantrida ) 8. lipnja (srijeda) s početkom u 13,30 sati.

U zimu 2009. godine Dječji klub Dalmalino je započeo s redovitim programom na odjelu splitske Pedijatrije te ovu plemenitu akciju proširilo i na druge bolničke centre u Hrvatskoj (Zagreb, Šibenik, Varaždin, Zadar).

Dalmalino animatori i suradnici svojom glumom, pjesmom i plesom unose u bolničko okruženje novi način komunikacije s djecom bolesnicima i pokušavaju im otkloniti pažnju od bolesti i straha, donoseći im na dječji odjel svijet igre, smijeha i radosti!

Cilj je humanizacija boravka djece koja se liječe u bolnici, promicanje i provođenje vrijednosti usmjerene općem javnom dobru i potrebama zajednice.

Sudjeluju:

Pipi Duga Čarapa, Osnovna škola za klasični balet i suvremeni ples pri OŠ Vežica, Udruga Ri Teatar, Klaunovi iz udruge Za bolji svijet, Plesni studio Flash dance Unit, Plesni centar Beat, Prve Riječke mažoretkinje, Plesni klub Dance Queen, Dječja klapa Dominus iz OŠ Fran Franković, Zvrk-zabavni park i Dječji zbor Hrvatskog glazbenog društva Zvijezda Danica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari