SRNA U IDEALNOJ MOMČADI EURA: ‘Nakon očeve smrti mogao se odmoriti, ali vratio se sa stilom!’

U svom tekstu Goal se osvrće na obiteljsku tragediju koju je Srna doživio tijekom turnira

Europsko prvenstvo u Francuskoj se polako zahuktava.

Nakon grupne faze turnira i 36 odigranih utakmica osam momčadi je otpalo, a preostalih 16 će se, s većim ili manjim izgledima, boriti za titulu prvaka Europe.

Kako je prva faza zgotovljena, bio je red i odabrati najbolje igrače u dosadašnjem dijelu natjecanja, što je učinio portal Goal.com.

Ono što nas najviše veseli jest da je svoje mjesto u idealnoj momčadi dosadašnjeg dijela Eura pronašao i jedan hrvatski reprezentativac, kapetan Darijo Srna.

U svom tekstu Goal se osvrće na obiteljsku tragediju koju je Srna doživio tijekom turnira.

“Ovom desnom beku bilo bi oprošteno i da je uzeo odmor od nekoliko dana kad je nakon pobjede nad Turskom saznao za očevu smrt. Ipak, Srna se vratio sa stilom, briljantnim partijama protiv Češke i Španjolske i predvodio svoju momčad do osvajanja prvog mjesta u skupini”, piše Goal.

Statistika kaže – i Perišić je u samom vrhu

Idealnu momčad sastavila je i Opta, vodeći svjetski statistički centar za sport. Njihov se sastav od onog Goalovog razlikuje u tek nekoliko imena, a prema njima u idealnih 11 ulazi i naš krilni napadač Ivan Perišić.

Srni kao kapetanu na njegovom posljednjem velikom natjecanju, te Perišiću kao našem najboljem igraču u dosadašnje tri utakmice, možemo samo poželjeti da se na istoj listi nađu i na kraju Eura.

Idealna momčad Eura 2016 (Goal):

Michael McGovern (Sjeverna Irska), DARIJO SRNA (HRVATSKA), Leonardo Bonucci (Italija), Michal Pazdan (Poljska), Jonas Hector (Njemačka), Granit Xhaka (Švicarska), Marek Hamšik (Slovačka), Andres Iniesta (Španjolska), Dimitri Payet (Francuska), Gareth Bale (Wales), Alvaro Morata (Španjolska).

momčad goal

FOTO: Goal.com

A ovako izgleda idealna 11-orka Opte:

momčad opta

Ivan Blažević

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari