VITOMIR MARIČIĆ I PETAR KLOVAR

KAKVA PRILIKA! U petak besplatna radionica ronjenja na dah sa dva svjetska prvaka u S baru!

U petak 8. srpnja od 17 sati S bar na Preluku organizira besplatnu radionicu ronjenja za mlade ronilice i ronioce s dva aktualna svjetska prvaka u ronjenju na dah – Vitomirom Maričićem i Petrom Klovarom!

U našem kraju postoji veliki interes mladih za ronjenje i podvodni ribolov. Mnogi se u te aktivnosti upuštaju samostalno, bez mentorstva i temeljnih znanja o ronjenju.

“Smisao ovog tečaja je da našim mladim i neiskusnim roniocima i podvodnim ribolovcima pružimo osnovna znanja o ronjenju na dah s fokusom na sigurnosni aspekt ronjenja.”, ističu organizatori tečaja iz popularnog S bara na Preluku.

Radionica je namijenjena osobama od 12 do 18 godina. Broj polaznika je ograničen na 8 osoba.

Stoga organizatori mole zainteresirane da se prijave za sudjelovanje na broj telefona 099/8660161 (do 8. srpnja u vremenu od 9 do 21 sat) ili da ih kontaktiraju putem službene facebook ili instagram stranice S bara.

Na radionici će sudionici imati priliku zaroniti uz stručno vodstvo a dobit će i informacije o daljnjoj edukaciji i treninzima, ukoliko im se radionica svidi.

Dio opreme će osigurati organizatori, no s obzirom na veći broj sudionika mole prijavljene da ponesu i svoju osobnu opremu (masku, dihalicu, peraje) ukoliko je imaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari