NAJSVEČANIJE DOBA GODINE

Na riječkom Korzu počelo postavljanje božićno-novogodišnje dekoracije. Lampice će biti upaljene našto kraće

Foto: Riportal

U Gradu Rijeci odlučili su uštedjeti na potrošnji električne energije tako što će period u kojem je uključena javna rasvjeta ali i blagdanska svjetlosna dekoracija biti nešto kraći

Na riječkom Korzu počelo je postavljanje božićno-novogodišnje dekoracije.

‘Sve je isto kao i lani’, da parafraziramo riječi pop-pjesme, jedino će period u kojem je uključena rasvjeta biti nešto kraći, izvijestili su iz Grada Rijeke priklanjajući se na taj način sveopćim pozivima na štednju energije zbog aktualnih, nemilih ratnih događanja i s tim povezanom energetskom krizom.

“Grad Rijeka ugovorio je radove iluminacije i dekoracije za božićne i novogodišnje blagdane za 2022./2023. godinu u istom obujmu kao i prijašnjih godina. No, s obzirom na aktualnu energetsku krizu i potrebu za uštedom energije, Grad Rijeka će tijekom ovih blagdana svakako skratiti periode u kojima je uključena rasvjeta”, priopćili su iz Grada Rijeke.

Mi se svakako veselimo dekoracijama koje nam uljepšavaju, mnogi će reći, najljepše doba godine, ono u kojemu slavimo blagdan Božića i dolazak nove godine – za koju se nadamo da će po mnogo čemu biti bolja od ove 2022.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari