MANEVRI NA KRKU

‘Stoka neodgojena…!’ Manevar na Krku izazvao burne reakcije: Uletjeli u kružni tok u punoj brzini pa izazvali lavinu komentara

Foto: facebook video

Objavljena je snimka kako se biciklisti pri velikoj brzini uključuju u kružni tok ne osvrčući se previše na ostale sudionike u prometu

Dva bicklista svojim su potezom, vozeći se prometnicom na otoku Krku, izazvali brojne reakcije korisnika na Facebooku. Naime, u grupi Prometne zgode i nezgode objavljena je snimka kako se oni pri velikoj brzini uključuju u kružni tok ne osvrčući se previše na ostale sudionike u prometu te potom zastajkuju na sredini trake te vozila koja su iza ‘tjeraju na kočenje’.

“Žutu majicu moraš propustiti”, stoji uz objavljenu snimku, no neki su prilično gnjevno reagirali na vožnju spomenutih biciklista.

“Stoka neodgojena, imaš kameru – gaziii…” neki su od najžeščih, možemo kazati i neprimjerenih, komentara.

No, bilo je i onih koji biciklistima nisu zamjerili.

‘Nije šleper već bicikl’

“Ne vidim problem, nije šleper već bicikl. Dinamika vožnje bicikla je takva da je pokušao stati. Možda se ne bi zaustavio, onda moraš brzine šaltat na nižu prije zaustavljanja, onda ti ovi iza tebe sve po spisku. Vozači su lijeni stisnut kočnicu i usporavat da pričekaju iza biciklista, ali očekuju da bicikl u prometu stane i starta u sekundi. Prometna kultura nula”, napisao je jedan korisnik dok je drugi dodao:

“Nema veze koje je boje majica, ako je prvi ušao u kružni tok gledaj mu leđa i probaj kontrolirat svoj bezrazložni b(ij)es”, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari