ODRŽANA I ZDRAVSTVENA AKCIJA

Galerija | OPATIJA Ispred tržnice građanima podijeljeno 500-tinjak paketa za Uskrs

Zamjenica gradonačelnika Kristina Đukić i predsjednik Gradskog vijeća Dino Žigulić družili su se s građanima na Veliki petak ispred opatijske tržnice te podijelili 500-tinjak prigodnih paketa.

Uskrsni pokloni koji su se dijelili građanima pripravljeni su u suradnji s prodavačicama i prodavačima na Mrkatu te s „Radnikom“ Opatija, a u svakom se paketu našla mala pinca „Radnika“ te svežanj rotkvica i mladog luka.

Grad Opatija otkupio je od vlasnika štandova na tržnici rotkvice i mladi luk s njihovih OPG-a te podijelio građanima popularne namirnice za blagdanski stol, uz čestitke za Uskrs i uskrsne blagdane.

Danas je obilježen i Svjetski dan zdravlja čiji je ovogodišnji moto “Zdravlje za sve” kako bi nas podsjetilo na izgradnju svijeta koji bi trebao biti usredotočen na očuvanje zdravlja svih ljudi.

Članovi i volonteri Gradskog društva Crvenog križa Opatija mjerili su građanima krvni tlak i šećer u krvi u suradnji s Centrom zdravih rješenja Opatija – Ljepota zdravlja (Salvus) koji su za tu prigodu poklonili pribor za mjerenje šećera u krvi.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari