DRUŽENJE S GRAĐANIMA

Galerija | Tradicionalna marenda s građanima na Korzu uoči Uskrsa

Na Trgu 128. brigade hrvatske vojske, tradicionalno je uoči Uskrsa održana marenda s građanima kojoj su se pridružili i zamjenici gradonačelnika Sandra Krpan i Goran Palčevski sa suradnicima te rektorica Sveučilišta u Rijeci Snježana Prijić-Samaržija.

Za građane je pripremljeno oko 300 porcija friganih ribica koje su pripremili i podijelili djelatnici Studentskog centra Rijeka.

„Ova marenda koju organiziramo tradicionalno svake godine uoči Uskrsa prilika je za druženje s našim sugrađanima na Korzu i da jedni drugima čestitamo nadolazeći blagdan koji svima želim da ga provedu u miru u krugu svojih obitelji“, rekla je zamjenica gradonačelnika Sandra Krpan.

Rektorica Sveučilišta Snježana Prijić-Samaržija također je istaknula kako je ovo prilika za druženje s građanima. „Drago nam je da smo već godinama dio ove priče i da naš Studentski centar sudjeluje u pripremi ove marende jer želimo biti aktivni u našoj lokalnoj zajednici“, rekla je Prijić-Samaržija.

Zamjenicima gradonačelnika i rektorici na marendi su se pridružili i privremeni pročelnici Upravnih odjela Grada Rijeke te predsjednica Gradskog vijeća Grada Rijeke Ana Trošelj.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari