PREVEZEN U KBC RIJEKA

Motociklist teško stradao na Rabu, ne svojom krivicom na cesti se zabio u – barku!

Ilustracij -fotografija ne prikazuje u tekstu opisani događaj. Photo: PIXSELL

Zbog zadobivenih ozljeda i pružanja liječničke pomoći, 59-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka te su mu dijagnosticirane teške ozljede, izvijestila je policija.

Jučer oko 18 sati na državnoj cesti D 105 na području otoka Raba dogodila se prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 59-godišnji motociklist.

Naime, 47-godišnji hrvatski državljanin je upravljao osobnim vozilom marke Audi, njemačkih registracijskih oznaka s priključnom neregistriranom prikolicom na kojoj se nalazilo plovilo bez istaknute registracijske oznake. Spomenuti vozač prilikom uključivanja u promet nije propustio vozila koja dolaze iz suprotnog smjera te je u bočnu stranu njegove prikolice udario motocikl marke Honda, karlovačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 59-godišnji vozač.

Motociklist je prilikom udara pao s motociklom na kolnik. Zbog zadobivenih ozljeda i pružanja liječničke pomoći prevezen je u KBC Rijeka te su mu dijagnosticirane teške ozljede.

Zbog izazivanja prometne nesreće, 47-godišnjak sankcioniran je temeljem odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari