BUČNI PROSINAC U „POGONU“: Riječka rock četvorka „The Ant“ otvara koncert „Pips, Chips & Videoclips“ 2. prosinca u Pogonu kulture

The Ant je sastavio zavidnu rock mašinu sastavljenu od prekaljenih riječkih glazbenika i članova Fathera, Jonathana i Moskve te će pred riječkom publikom predstaviti nove stvari sa nadolazećeg albuma

Miljenici riječke publike, popularni ‘’Pipsi’’ nastupit će 2. prosinca u Pogonu kulture.

Pips, Chips & Videoclips na krilima karizmatičnog Rippera vraćaju se na pozornicu ‘’Pogona’’ još moćniji i uz pomoć riječke rock četvorke THE ANT spremaju eksplozivni set s uspješnicama iz ogromnog opusa sada već kultnog zagrebačkog benda.

Riječki koncerti ‘’Pipsa’’ u prosincu sada se već mogu nazvati i tradicionalnima i to nakon što su u protekle tri godine rasprodali dva dana zaredom Klub The Beertije na Trsatu, kultni Palach i prošle godine Pogon kulture.

Pips, Chips & Videoclips @ Tvornica kulture, Zagreb, Croatia
Pips, Chips & Videoclips @ Tvornica kulture, Zagreb, Croatia

The ANT će imati priliku premijerno se predstaviti kao četvorka. Anthony Kukuljan – The Ant sastavio je zavidnu rock mašinu sastavljenu od prekaljenih riječkih glazbenika i članova Fathera, Jonathana i Moskve te će pred domaćom publikom predstaviti nove stvari sa nadolazećeg albuma.

Ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 70 kn, dok će na dan koncerta biti 90 kn.

Službena prodajna mjesta:

• Croatia records music shop, Užarska 3; Rijeka
• The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
• Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
• Entrio online

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari