OKO 3 UJUTRO

Noćna drama u Opatiji: Lopov ušao u stan kroz balkonska vrata, primijetio ga vlasnik pa s ukućanima krenuo u potjeru za njim!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe na drski način, 52-godišnjak je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Kaznenom prijavom i privođenjem u pritvorsku jedinicu rezultiralo je kriminalističko istraživanje opatijske policije nad 52-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela iz domene imovinskog kriminaliteta.

Naime, jučer oko 3 sata osumnjičenik je zatečen u krađi u obiteljskom stanu na području Opatije. Pri tome ga je zatekao vlasnik stana pa je pokušao pobjeći, no vlasnik ga je s članom obitelji uspio sustići u bijegu i zadržati do dolaska policije.

Kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno da je osumnjičenik s još jednom muškom osobom ušao kroz otvorena balkonska vrata u stan 57-godišnjeg hrvatskog državljanina s namjerom počinjenja krađe, odnosno, protupravnog oduzimanja tuđe pokretne stvari.

Zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela teške krađe na drski način, 52-godišnjak je uz kaznenu prijavu mjerodavnom državnom odvjetništvu predan pritvorskom nadzorniku. Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari