U NEDJELJU U KOSTRENI: Međunarodni turnir košarke u kolicima “Kostrena wheelchairbasket 2017”

Turnir počinje u 12 sati utakmicama između Kostrene i Slovenije te Varaždina i Koprivnice

U nedjelju 12. ožujka 2017. godine, u Sportskoj dvorani Kostrena održat će se turnir „Kostrena wheelchairbasket 2017“ na kojem će sudjelovati košarkaške ekipe iz Košarkaškog kluba osoba s invaliditetom Koprivnica, Košarkaškog kluba invalida Varaždin, mlada reprezentacija Slovenije te domaća momčad iz Kostrene.

Turnir počinje u 12 sati utakmicama između Kostrene i Slovenije te Varaždina i Koprivnice. U 13.45 sati počinje utakmica za 3. mjesto, a u 15.30 sati finalna utakmica turnira.

Košarkaški klub Kostrena osnovan je 2001. godine s ciljem popularizacije košarke među djecom i mladima na kojima je i fokus rada u klubu.

Od prošle godine, KK Kostrena pokrenuo je u sklopu svojih aktivnosti i program košarke u kolicima. U cilju popularizacije košarke u kolicima, kao jednog od najatraktivnijih ekipnih sportova za osobe s invaliditetom. Nakon nekoliko pokaznih treninga KK Kostrena odlučio je organizirati ovaj međunarodni turnir.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari