EVO DETALJA

U srijedu će se otvoriti 8. izdanje studentskog case study natjecanja Realizator 2024.; Najbolji timovi će osvojiti vrijedne nagrade

Foto: Realizator.uniri.hr

U organizaciji Zaklade Sveučilišta u Rijeci i STEP RI znanstveno-tehnologijskog parka Sveučilišta u Rijeci 9. listopada u 15 sati u dvorani 107 u zgradi STEP Ri-ja održat će se otvorenje 8. izdanja studentskog case study natjecanja Realizator 2024.

U 2024. godini osma edicija case study natjecanja Realizator okuplja renomirana poduzeća i institucije koji su postavili pet izazovnih poslovnih slučajeva s ciljem pronalaska inovativnih i kreativnih rješenja.

Ovo se natjecanje pokazalo kao kvalitetan primjer uspješnog povezivanja sveučilišne i poslovne zajednice. Tijekom rješavanja stvarnih izazova realnog i javnog sektora, studenti su imali priliku primijeniti svoje teorijsko znanje u praksi, razviti vještine koje su tražene na tržištu rada te uspostaviti korisne kontakte s potencijalnim poslodavcima i suradnicima.

Najbolji timovi bit će novčano nagrađeni, i to u iznosu od 700 eura za prvo mjesto, 400 eura za drugo i 200 eura za treće mjesto.

Pobjedničkim timovima, partner projekta STEP RI d.o.o. osigurao je i službeni razgovor za pristup programu besplatne podrške razvoja inovativnih poslovnih ideja.

Predstavnici ovogodišnjih pet poslovnih slučajeva su: Aleksandra Ignatoski, voditeljica operacija Aestus Grupe koja prezentira “Korisnički put uspješnih poduzetnika: kako u pravom trenutku isporučiti prave informacije”. Slijede Renato Stanković, viši stručni suradnik za izradu i praćenje projekata i Martina Voštić, voditeljica Odsjeka za razvoj i fondove Europske unije koji prezentiraju “Centar kulture: programska sezona 2034./2035.“ Grada Kastva. Slijedi Zvonimir Pelko, globalni voditelj digitalnih operacija iz Jadran Galenskog Laboratorija koji predstavlja poslovni slučaj “Z generacijo upoznaj Prolife: Kako dodatak prehrani s dobrim bakterijama učiniti zanimljivim na Tik Toku“. O poslovnom slučaju “Pridobivanje novih kupaca veće platežne moći i povećanje potrošnje postojećih kupaca“ nešto više će reći Josip Sindičić, voditelj općih i financijskih poslova Marine Punat d.o.o. Za kraj će Marijan Zidarić, voditelj multimedijalnog centra Općine Čavle predstaviti slučaj “Kulturno-povijesna i turistička valorizacija kaštela Grobnik“

Prilika je to studentima da saznaju sve detalje u vezi natjecanja, slučajeva, ali i bogatog programa kreativnih edukacija, treninga, druženja i sl.

Natjecanje je otvoreno za sve studente prijediplomskih, diplomskih, integriranih i poslijediplomskih studija u Hrvatskoj, a sudjelovati mogu pojedinačno ili u timovima od dva do četiri člana.

Prijave su otvorene do 16. listopada, a sve dodatne informacije dostupne su na mrežnim i Facebook stranicama Realizatora.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari