KRČKA POLICIJA DJELOTVORNA: Uhićeni mlađi punoljetnici osumnjičeni za provale i krađe

20-godišnjaka sumnjiče da je provalio u dvije mobilne kućice u kampu u Njivicama na otoku Krku i pritom otuđio znatnu količinu novca

Policijski službenici Policijske postaje Krk proveli su kriminalističko istraživanje nad hrvatskim državljaninom u dobi od 20 godina, kojeg sumnjiče da je između 8. i 10. srpnja ove godine provalio u dvije mobilne kućice u kampu u Njivicama na otoku Krku.

Iz ovih objekata otuđio je novac u domaćoj i stranoj valuti čime je dvojicu slovenskih državljana oštetio za sveukupno oko 11.000 kuna.

Po završetku kriminalističkog istraživanja kazneno je prijavljen za dvije teške krađe i predan pritvorskom nadzorniku.

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje i nad 21-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio dva kaznena djela teške krađe, od kojih jedno u pokušaju.

Policija ga sumnjiči da je 30. srpnja provalio u radionicu u masliniku na području Punta te otuđio razni alat, a potom i u osobno vozilo koje je također pokušao otuđiti u čemu ga je spriječila policija i privela na kriminalističko istraživanje.

Otuđeni predmeti vraćeni su vlasnicima, hrvatskim državljanima u dobi od 50 i 45 godina.

Materijalna šteta cijeni se na oko 10.000 kuna. Osumnjičeni 21-godišnjak je predan pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari