IDUĆA DVA TJEDNA

Od ponoći nove cijene goriva. Benzin ostaje isti, dizel nešto skuplji

Foto: Hrvoje Skočić/ Riportal

Vlada kaže i da ako nema njihovih mjera, cijene goriva bile bi skuplje, odnosno benzin bi koštao 1,54 eura, dizel 1,46 eura, a plavi dizel 0,86 eura

Vlada je objavila da je danas održana telefonska sjednica na kojoj su donijeli odluku o novim cijenama naftnih derivata.

Cijene su određene za naredna dva tjedna, a stupaju na snagu u ponoć. Benzinu se cijena neće mijenjati pa tako ostaje 1,32 eura, ali će dizel poskupjeti za jedan cent i njegova nova cijena bit će 1,24 eura.

Plavi dizel također poskupljuje 1 cent i nova cijena iznosi 0,74 po litri.

S druge strane za jedan cent bit će jeftiniji plin u spremnicima te će koštatio 1,03 EUR/kg (7,76 kn/kg) UNP za spremnike, a cijena ostaje ista za UNP za boce – 1,60 EUR/kg (12,06 kn/kg) . Nove cijene na snazi su dva tjedna.

Vlada kaže i da ako nema njihovih mjera, cijene goriva bile bi skuplje, odnosno benzin bi koštao 1,54 eura, dizel 1,46 eura, a plavi dizel 0,86 eura, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari