Replay se ponovno otvara! Unikatno uređenje, shopping rulet i popusti!

U petak 20. rujna, poznati talijanski street style brand Replay, ponovno otvara svoja vrata u riječkom Tower Centru, gdje posjetitelje u unikatnom I jedinstvenom uređenju trgovine očekuje shopping rulet s popustima na novu kolekciju Jesen-Zima 2019! 

Prostor preuređen prema posljednjim interior retail trendovima te inspiriran najboljim Replay storeom u Hrvatskoj, u Zagrebu, sjajna je nadopuna jednoj od najposebnijih kolekcija do sada!

Odabir industrijskih materijala  prezentira novu Replay kolekciju koja počiva na bezvremenskoj kvaliteti koju pak sjajno prenose betonski elementi nadopunjeni drvenim i čeličim konstrukcijama, dok izlozi ukrašeni zelenilom naglašavaju onu ekološku stranu kolekcije koja u Replay priču unosi novu perspektivu!

Raznolika kolekcija koja svojim inovativnim pristupom vizionarski najavljuje uzbudljivu stilsku sezonu, donosi zanimljive komade koji odišu tradicionalnom Replay kvalitetom nadograđenom nostalgičnim elementima osamdesetih te futuriziranu ekološki obradivim materijalima i neonskim detaljima.

Novosezonski komadi iz različitih linja pomno su odabrani za riječke kupce, koje će osim širokog izbora visokokvalitetne odjeće i obuće zasigurno oduševiti i posebna ponuda hot itema!

Dodatna zanimljivost je i shopping rulet, u trajanju od čak tjedan dana, do 29.9., u čijem natjecanju mogu sudjelovati svi posjetitelji Replay storea u Toweru koji se registriraju kao loyalty članovi te se pretplate na Replayev newsletter, kao i postojeći loyalty članovi koji za ovu priliku mogu iskoristiti i svoj postojeći loyalty popust ili pak osvojeni! Svaki okret ruleta je dobitan! 

Ne propustite postati dio uzbudljive street style priče, požurite na otvorenje novouređenog Replay store u Tower Centru 20. rujna kako biste doživjeli modu oko sebe utkanu u poseban dizajn interijera te za sebe pronašli baš ono što vam treba!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari