DAN TENISICA: U petak u Toweru prošećete “običnim” stepenicama i dobit ćete privlačnu nagradu!

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Pored toga, na Korzu se održava modna revija „Street fashion walk“ na kojoj će sudjelovati poznate osobe iz javnog života, među kojima i – nogometaši Orijenta!

Za završnicu Europskog tjedna mobilnosti obujte svoje omiljene tenisice, stare, nove, u trendu…nema veze. I pustite da vas noge nose…do posla, omiljenog kafića, do ribarnice, u šetnju…

Tokom obilježavanja Europskog tjedna mobilnosti već dugi niz godina održava se kampanja „Rijeka u kretanju“ čija je poruka da svatko može, bez obzira na dob ili fizičku spremu, s minimalnim naporom učiniti nešto za svoje zdravlje i izgled.

I ove godine, petak 20. rujna, u Rijeci je „službeno“ prozvan Danom tenisica. Riječ je tradicionalnoj manifestaciji u sklopu akcije Rijeka u kretanju koja se već više godina održava prema ideji i organizaciji agencija Libra. Za završnicu Europskog tjedna mobilnosti obujte svoje omiljene tenisice, stare, nove, u trendu…nema veze. I pustite da vas noge nose…do posla, omiljenog kafića, do ribarnice, u šetnju…

Photo: Luka Stanzl/PIXSELL

Na Korzi se točno u podne održava modna revija u tenisicama „Street fashion walk“ uz glazbenu podršku „walk“ hitova s jedinom porukom – odaberite zdrav život i kretanje. Iznenadit ćete se tko sve „nosi“ reviju! Dođite i otkrijte koje će sve poznate osobe iz javnog života u petak prošetati pistom. Možemo vam tek otkriti da će tamo biti nogometaši Orijenta! Naravno, svi ste pozvani!

Svi na posao u tenisicama, pa u Tower!

Gibanje se u petak, 20. rujna, u popodnevnim satima nastavlja u Tower centru.

Iz Towera od 17 sati pozivaju posjetitelje na aktivno kretanje i osvajanje prigodnih nagrada od 17 sati. Uvjet je da prvih 100 posjetitelja umjesto pokretnih stepenica koristi obične stepenice između četvrtog i petog kata.

Vrijedni hodači po stepenicama osvojit će privlačne nagrade u jednoj od trgovina Towera – Reserved, Comma, S.Oliver, Sport Vision, Terranova,Optika Anda, Vistini Ottica, Carpisa, Polleo Sport, Tezenis, Intimissimi, Calzedonia, Pittarosso, Farmacia, Hoću knjigu, Douglas, Kuglana, Ciciban, Cacao, Argentum, Dm, Frizerski salon Simple, T-Centar.

Uz natjecateljski dio, moći ćete pritom uživati i u kupovini tenisica po akcijskim cijenama., uz popuste kreirane upravo povodom kampanje „Rijeka u kretanju“ i Dana u tenisicama.

Uostalom, tenisice već odavna nisu tek obuća za sportske aktivnosti, mogu se nositi u svako doba i na sve modne kombinacije.

Tower ima i odlične prijedloge https://www.tower-center-rijeka.hr/magazin/u-petak-svi-na-posao-u-tenisicama/
Prošećite u petak do Towera i sudjelujte u nagradnoj igri. Jasno, dress code su tenisice!

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari