NASTAVAK TRADICIJE: U obnovljenom Domu Zamet subotom ludi maškarani tanci!

Foto: Ilustracija (Zametski zvončari)

U subotu 3. veljače u Domu Zamet nastupa Trio Vox, a 10. veljače Kantridersi

Nakon što je kultni Dom Zamet proteklih godina bio u zapuštenom stanju i nije bilo moguće održavati tradiciju maškaranih tanci koja se njegovala proteklih desetljeća, ove godine maškarani tanci ponovno privlače Zamećane, Riječane i šire!

Prošle godine Dom Zamet je potpuno renoviran (obnovljeni su krov, sanitarni čvor i drugo), a sada je u njemu uz tehničku potporu i organizaciju mlade domaće ekipe (Alterna Event Team) oživljena tradicija održavanja maškaranih tanci na zadovoljstvo zaljubljenika u plesne karnevalske ludosti sa Zameta i iz svih drugih krajeva svijeta!

U subotu 3. veljače u Domu Zamet nastupa Trio Vox, a 10. veljače Kantridersi. Uz ludu plesnu zabavu tu je i standardna ponuda pića i ića (kupus i kobasice).

Kako slavni Zametski zvončari ove godine slave 50. obljetnicu svoga postojanja i maškaranog ludovanja, maškarani tanci još su veseliji. Naime, svake subote uz bendove nastupaju i Zametski zvončari odnosno Zametske maškare kako bi svojom zvonjavom dodatno razbudili i razveselili plesače.

Organizatori najavljuju kako će 10. veljače, prilikom održavanja posljednjih ovogodišnjih Maškaranih tanci na Zametu, ispred Doma biti upriličen i veliki vatromet.

Vrijeme početka subotnjih zametskih Maškaranih tanci je 21 sat, a ulaz se plaća simboličnih 20 kuna – za maškare 10 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari