BUDITE OPREZNI

50-godišnji Talijan vozio motor neprilagođenom brzinom, izgubio kontrolu i sletio izvan kolnika

Foto: Riportal - M.L.

U prometnim nesrećama tri su osobe teško, a deset ih je lakše ozlijeđeno 

Proteklog vikenda na području Policijske uprave primorsko-goranske prometna policija je zabilježila sveukupno 211 prometnih prekršaja.  Najviše je prekršaja prekoračenja brzine –  33, nekorištenja sigurnosnog pojasa  – 28, vožnje pod utjecajem alkohola – 18 te 17 prekršaja korištenja mobitela u vožnji.

Zabilježena su i dva prekršaja upravljanja vozilom pod zabranom, po jedan prekršaj upravljanja tehnički neispravnim ili neregistriranim vozilom i prije stjecanja prava na upravljanje te još 108 različitih prometnih prekršaja.

Od prometnih nesreća s teško ozlijeđenim osobama izdvajamo nesreću koja se dogodila jučer oko 12 sati i u kojoj je teško ozlijeđen 50-godišnji državljanin Italije. Spomenuti je upravljao motociklom krećući se iz smjera Kikovice u smjeru Gornjeg Jelenja te je uslijed neprilagođene brzine izgubio nadzor nad motociklom i sletio izvan kolnika.

Policija i nadalje poziva vozače i sve ostale sudionike u prometu na odgovorno ponašanje, uz dosljedno pridržavanje svih prometnih pravila i propisa.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari