NIJE IH ISPORUČIO

A gdje su vrata?! Opatijska policija kazneno prijavila ‘majstora'(43): Uzeo je 1300 eura od Opatijca (67) a vrata… tko zna gdje su!

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičenik je angažiran za poslove zamjene stolarije te ugradnju protuprovalnih vrata u stanu 67-godišnjeg hrvatskog državljanina od kojeg je primio predujam od oko 1300 eura, a vrata do danas nije isporučio, izvijestila je policija.

Opatijska policija je dovršila kriminalističko istraživanje nad 43-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela prijevare.

Sumnjiči se da je u srpnju prošle godine angažiran za poslove zamjene stolarije te ugradnju protuprovalnih vrata u stanu 67-godišnjeg hrvatskog državljanina od kojeg je primio predujam od oko 1300 eura, a vrata do danas nije isporučio.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari