A JE TO! Dok su provaljivali u hotel u Ičićima, vlasnici ih gledali uživo na monitorima. Policija lako odradila svoje

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Vlasnici hotela su putem online video nadzora vidjeli počinitelje kako provaljuju u prizemni dio hotela te su pozvali policiju koja ih je zatekla na djelu

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana koje se sumnjiči za počinjenje kaznenog djela teška krađa u pokušaju.

Riječ je o osobama, starosti 36 i 50 godina, koji su u petak, 12. travnja oko 23.20 sati, pokušali provaliti u hotel na širem području Ičića.

“Vlasnici hotela su putem online video nadzora vidjeli dvije osobe kako provaljuju u prizemni dio hotela te su pozvali policiju. Budući da je policijska ophodnja bila u blizini, zatekli su počinitelje na mjestu događaja te ih odmah uhitili. Pri tome je kod počinitelja pronađen alat za provaljivanje, ali i pištolj te manja količina droge kokain kod 36-godišnjaka.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Policijski službenici priveli su ih na kriminalističko istraživanje te su po završetku obojica osumnjičenika, uz kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu za počinjenje navedenog kaznenog djela, predani pritvorskom nadzorniku.

Osumnjičeni 36-godišnjak je i prekršajno sankcioniran sukladno Zakonu o suzbijanju zlouporabe droga.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari