KAZNENO PRIJAVLJENI

A JE TO! Lopovi u Opatiji provalili u parking-automat i sakrili se u grmlje. Policija ih je brzo pronašla!

Ilustracija

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu od kojih su dvojica predani pritvorskom nadzorniku

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad troje hrvatskih državljana u dobi od 36, 39 i 41 godinu zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela teške krađe.

“Dvojica hrvatskih državljana u dobi od 36 i 39 godina se sumnjiče da su od 7./8. rujna provalili u samoposlužni aparat za naplatu parkiranja i otuđili kutije za kovanice i komplet za novčanice i to oko 860 kovanica od 1, 2 i 5 kuna i oko 3800 kuna novčanica.

Ubrzo zatim policijski službenici su obilaskom terena u blizini mjesta događaja pronašli otuđene predmete, a potom i počinitelje koji su bili skriveni u grmlju.”, izvijestili su iz policije.

Također, utvrđeno je da su osumnjičeni 36-godišnjak i 41-godišnjakinja u ponedjeljak, 5. rujna iza ponoći provalili u samoposlužni aparat za naplatu parkinga i otuđili kutije za kovanice i ladicu za novčanice u iznosu od više od 10 000 kuna.

Materijalno je oštećena tvrtka iz Opatije.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenog kaznenog djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu od kojih su dvojica predani pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari