RENTAO JE KOMBI

Zbunjujuće otkriće policije u Kostreni: Pronađen talijanski kombi za kojim je tragao Interpol no vozač nema pojma ni o čemu!?

Fiat Talento (Ilustracija, fotografija ne prikazuje vozilo pronađeno u Kostreni)

U nastavku kriminalističkog istraživanja i u suradnji s talijanskom policijom, utvrdit će se sve činjenice i okolnosti ovog događaja te po završetku donijeti odgovarajuće mjere

Sinoć oko 23.45 sati na području Kostrene, policijski službenici II. policijske postaje Rijeka su zaustavili teretno vozilo marke Fiat, tip Talento, talijanskih nacionalnih oznaka, kojim je upravljao 52-godišnji državljanin Njemačke.

Provjerom je utvrđeno kako je za spomenutim vozilom Interpol raspisao potragu te je vozač priveden na postupanje u policijsku postaju.

Prema dosad utvrđenom, 52-godišnji vozač je iznajmio vozilo od talijanskog trgovačkog društva te nije imao saznanja o raspisanoj potrazi.

U nastavku kriminalističkog istraživanja i u suradnji s talijanskom policijom, utvrdit će se sve činjenice i okolnosti ovog događaja pa po završetku donijeti odgovarajuće mjere, a vozilo će se vratiti vlasniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari