TEŠKA NESREĆA NA KRKU Vozačica osobnog vozila u besvjesnom stanju prebačena u KBC Rijeka

U nesreći je sudjelovalo samo jedno osobno vozilo, a zasad nije poznato koji su razlozi njegova izlijetanja s putanje

Danas u zoru u Malinskoj, na području Sv. Ivan, dogodila se teška prometna nesreća u kojoj je teško stradala vozačica osobnog vozila koja je vozilom hitne medicinske pomoći prebačena na hitni trakt KBC-a Rijeka, lokalitet Sušak.

Kako je u nesreći sudjelovalo samo jedno osobno vozilo a policija tek utvrđuje sve okolnosti događaja, zasad nije poznato koji su razlozi izlijetanja vozila s njegove putanje na lokalnoj asfaltiranoj prometnici kojom se i ne može razviti neka jako velika brzina.

Promet je zbog pružanja pomoći unesrećenoj i policijskog očevida tijekom jutra lokalnom prometnicom bio u prekidu a sada se odvija usporeno i otežano.

Iz Policijske uprave primorsko-goranske izvijestili su sljedeće: “Teže je ozlijeđena 18-godišnja vozačica u nesreći koju je izazvala oko 5.30 sati na području mjesta Sveti Ivan kod Malinske na otoku Krku. Očevidom je utvrđeno kako je upravljajući osobnim vozilom marke Renault Thalia u zavoju izgubila nadzor nad vozilom te prešla na suprotnu traku i udarila u ogradu dvorišta obiteljske kuće.

Osobnim vozilom je upravljala, iako nije stekla pravo na upravljanje, odnosno njime je upravljala bez vozačke dozvole, a nije koristila ni sigurnosni pojas. Poradi pružanja liječničke pomoći prevezena je u KBC Rijeka.”, stoji u priopćenju PU primorsko-goranske .

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari