NEMA ŠTO NISU UKRALE

Bakar, Rijeka, Viškovo… Bilo ih je posvuda! Uhvaćene dvije žene koje su krale po trgovinama: ‘maznule’ televizore, meso, parfeme, majice…

Policijski službenici II. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima I. policijske postaje Rijeka proveli su kriminalističko istraživanje nad dvije hrvatske državljanke u dobi od 24 i 32 godine zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela krađa.

Naime, spomenute se sumnjiče da su u siječnju ove godine iz trgovine na širem bakarskom području otuđile televizijske prijemnike. Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da su u studenom prošle godine iz trgovine na Pećinama u Rijeci otuđile više majica raznih robnih marki.

Osim toga, utvrđeno je da je 32-godišnjakinja u rujnu i u prosincu prošle godine iz trgovina na području Krnjeva i Škurinja u Rijeci, u Viškovu u više navrata otuđila parfeme, torbicu, mesne artikle i druge predmete.

Također je utvrđeno da je 24-godišnjakinja tijekom studenog 2023. godine iz trgovine na području Čavli u Rijeci otuđila prehrambene proizvode.

Počinjenim kaznenim djelima oštećeno je pet tvrtki iz Zagreba te jedna iz Krapinsko – zagorske županije za više od 3 900 eura.

Zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenice su kazneno prijavljene mjerodavnom državnom odvjetništvu, dok je 32-godišnjakinja predana pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari