NEVJEROJATNO!

Video | Bizaran slučaj zapaljenog automobila sutkinje: Uhitili su njezinog susjeda, ali pojavio se i još neobičniji detalj!

Sutkinja nije smjela govoriti o detaljima ali je istaknula kako je “motiv toliko glup da je teško pojmiti’, a sada se neslužbeno doznaje da je u pitanju susjedska svađa oko parkirnog mjesta

Za Osječanina kojega se sumnjiči da je zapalio automobil sutkinje Vlaste Šimenić Kova se traži istražni zatvor na istom sudu na kojem je sutkinja danas radila. Kao što se već i prije isticalo, palež auta nije imao veze s njenim poslom.

Sutkinja nije smjela govoriti o detaljima, ali je istaknula kako je “motiv toliko glup da je teško pojmiti’, a sada se neslužbeno doznaje da je u pitanju susjedska svađa oko parkirnog mjesta. Navodno, bio je ljutit jer se parkirala na mjesto s kojeg se ulazi u haustor zgrade.

A kako doznaje RTL, čini se da je on bio i na samom očevidu. “Sve je to skupa van pameti”, rekla je sutkinja, prenosi Danas. Dodaje da samo jedva čeka da sve to prođe.

Sabor ipak traži izvješće

Uhićen je muškarac i na Cresu kojeg se sumnjiči da je zapalio automobile policajaca, a ministar Božinović uvjerava da palež nema veze njihovim poslom, te da nema nikakvih indicija da su osumnjičeni u oba grada imali pomagače, kao ni da je palež netko naručio. Iako policija još podatke ne otkriva – neslužbeno, uhićena je osoba poznata stanovnicima Cresa.

Zato je unatoč policijskim informacijama, Saborski odbor za nacionalnu sigurnost zatražio SOA-ino izvješće i jedne i druge nesreće da budu sigurni radi li se zaista o slučajnosti ili je u pozadini nešto dublje, piše Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari