GODINAMA JU ZLOSTAVLJAO

Bolesno ljubomoran zabio ženi ključ od auta u nogu:’Doktorima ćeš reći da si se ubola na čavao’

Foto: Ilustracija

Zabranjivao joj je kontakt s roditeljima i prijateljicama, tukao ju je i vrijeđao pred djecom pa ih sve izbacio na ulicu

Općinsko državno odvjetništvo u Zadru ispitalo je privedenog 43-godišnjaka zbog osnovane sumnje na počinjenje kaznenih djela protiv braka, obitelji i djece povredom djetetovih prava, nasiljem u obitelji, te kazneno djelo protiv osobne slobode prijetnjom.

Postoji osnovana sumnja da je 43-godišnjak od početka 2018. do 12. travnja ove godine, u jednom mjestu u okolici Biograda na Moru, iako svjestan da svojim ponašanjem ugrožava pravilan psihofizički razvoj svoje malodobne djece, te da svojim ponašanjem ponižava svoju suprugu i vrijeđa njeno dostojanstvo, učestalo vrijeđao svoju suprugu u nazočnosti djece i pritom bio fizički nasilan.

Osnovano se sumnja da je nesretnu ženu, zbog ljubomore, ključem vozila ubo u lijevo bedro pri čemu joj je iz rane počela curiti krv. Kada ju je odvezao u službu hitne pomoći naredio joj je da liječnicima kaže kako se ozlijedila na čavao.

Postoji osnovana sumnja i da joj je tijekom inkriminiranog razdoblja zabranjivao kontakt s njenim roditeljima i prijateljicama, a sve je kulminiralo 12. travnja 2020. kada je oštećenicu zajedno s djecom, uz ozbiljne prijetnje i vrijeđanje, potjerao iz kuće te bio fizički nasilan prema njoj, priopćio je DORH.

Sucu istrage Županijskog suda u Zadru predloženo je određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela i opasnosti od utjecaja na svjedoke.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari