OZLIJEDIO JOJ ROŽNICU

Manijak kod Rijeke: Djevojci slao prijeteće poruke pa ju nožem ubo u oko

Foto: Ilustracija (Riportal.hr)

Tražio je da obriše sve prijeteće poruke te joj nožem zadao ubod u području kapka desnog oka

Općinsko državno odvjetništvo u Rijeci je, po primitku kaznene prijave Policijske uprave primorsko-goranske protiv 32-godišnjaka provelo dokaznu radnju prvog ispitivanja zbog osnovane sumnje u počinjenje kaznenog djela prijetnje i kaznenog djela tjelesne ozljede.

Postoji osnovana sumnja da je osumnjičenik 14. travnja oko 3 sata u noći, u jednom gradu na području Primorsko-goranske županije, svojoj djevojci na mobitel poslao više poruka prijetećeg sadržaja koje su kod nje izazvale osjećaja straha i nesigurnosti.

Odmah potom, u cilju da ju zastraši i odvrati od prijave nadležnim tijelima, osnovano se sumnja da ju je zatražio brisanje svih prijetećih poruka te joj nožem zadao ubod u području kapka desnog oka. Nanio joj je površinsku ozljedu rožnice oka, priopćio je DORH.

Sucu istrage Županijskog suda u Rijeci podnijet je prijedlog za određivanje istražnog zatvora protiv osumnjičenika zbog opasnosti od utjecaja na svjedoka i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela. (Vijesti.hr)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari