U VRBOVCU

Četiri 19-godišnjaka iz Škode ozlijeđena u teškoj prometnoj nesreći

Photo: Marin Tironi/PIXSELL

Mladi vozač Škode neće kazneno odgovarati jer, osim njega, nitko drugi u toj nesreći nije teže ozlijeđen

Četiri 19-godišnjaka iz Škode Fabije stradala su u teškoj prometnoj nesreći koju je u petak u Vrbovcu izazvao 19-godišnji vozač tog automobila.

“Mladić (19) upravljao je Škodom zagrebačkih oznaka, a kretao se Bjelovarskom ulicom kroz Vrbovec u smjeru zapada. Skretao je lijevo u Gradečku ulicu, a nije propustio Renault Megane iz suprotnog smjera i kojim je upravljao 72-godišnjak. Uslijed udarca, Renault je odbačen u jarak gdje se i zaustavio. Škoda se zaustavila na zelenoj površini”, objavila je PU zagrebačka.

U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen 19-godišnji vozač Škode kojem je liječnička pomoć pružena u KB-u Dubrava. Lakše je ozlijeđen 72-godišnji vozač Renaulta te troje 19-godišnjih putnika iz Škode, kojima je također liječnička pomoć pružena u zagrebačkoj Dubravi.

Zbog izazivanja prometne nesreće 19-godišnjem vozaču je zbog počinjenog prekršaja izdan obavezni prekršajni nalog”, naveli su danas iz Policijske uprave.

Mladi vozač Škode neće kazneno odgovarati jer, osim njega, nitko drugi u toj nesreći nije teže ozlijeđen, pišu RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari