U KARLOVCU

Planuo automobil poznate odvjetnice, isto joj se dogodilo prije 5 godina

Vatra je malo zahvatila i automobil koji se nalazi pored Golfa, a policija još utvrđuje što se dogodilo

Noćas oko 4:30 u karlovačkoj gradskoj četvrti Novi centar, kod Doma OSRH, planuo je automobil Golf karlovačkih registracijskih oznaka.

Vatra je malo zahvatila i automobil koji se nalazi pored Golfa, a policija još utvrđuje što se dogodilo. Postoji sumnja da je vozilo zapaljeno, piše KaPortal.

Jutarnji list doznaje da je automobil u vlasništvu dugogodišnje karlovačke odvjetnice koja im je tu informaciju i potvrdila. Kazala je da nema informacija o tome što se moglo dogoditi, je li požar izbio sam ili se nekome zamjerila, pa bi to možda bio čin neke osvete.

Istoj odvjetnici vozilo je gorjelo prije pet godina, a policijska istraga tada nije otkrila počinitelja već je zaključila da je do zbog visokih ljetnih temperatura vjerojatno došlo do zapaljenja na instalacijama.

Ukoliko bi se radilo o namjernom činu, odvjetnica za Jutarnji list govori da doista ne zna kome bi se mogla zamjeriti u svojem radu, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari