NEMA KRAJA

DA NE POVJERUJEŠ! Autom joj ubio muža, a sad se zaletio u nju i vukao je na haubi. Sve je snimao

Photo: Luka Batelic/PIXSELL/ Ilustracija

Prošlog tjedna u Pitomači dogodio se težak incident, gdje je muškarac autom udario ženu na ulici, vukao je na haubi i sve je to snimao mobitelom.

Irenka Pintar, 39-godišnjakinja iz Pitomače, u predvečerje je pješice u Ulici Antuna Mihanovića krenula po svoju sedmogodišnju kćer koja je bila u susjedstvu. Nedaleko od njene kuće prema njoj je autom skrenuo 34-godišnjak. Ona se u naletu auta uspjela primiti za haubu i retrovizor, a vozač nije stao, već je ženu nastavio voziti na haubi po praktički čitavoj ulici, više od kilometra. Žena je zapomagala, a sve su čuli i neki od susjeda, no kako se automobil brzo kretao, nisu mogli ništa učiniti. Zaustavio se tek nedaleko od Policijske postaje Pitomača.

Na svu sreću, Pintar nije zadobila teže ozljede te je nakon pružanja liječničke pomoći u virovitičkoj bolnici puštena na kućnu njegu.

Sin stao majci u obranu, 34-godišnjak ga udarao

Incident je vidio njezin 20-godišnji sin, koji je odmah krenuo za autom koji je udario i vukao na haubi njegovu majku. Sin je na parkiralištu stao u obranu majke, a 34-godišnjak ga je više puta udario.

Iz Policijske uprave virovitičko-podravske navode kako se osnovano sumnja da je 34-godišnjak počinio kazneno djelo dovođenje u opasnost života i imovine općeopasnom radnjom i sredstvom. Protiv njega je podnesena kaznena prijava nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, predan je pritvorskom nadzorniku te mu je određen istražni zatvor.

Cijela je priča još strašnija jer je isti 34-godišnjak lani, 22. lipnja, prema policijskom izvještaju, pod utjecajem alkohola od 2.08 promila BMW-om u Vinogradskoj ulici u Pitomači naletio na traktor s kojim se u promet uključivao Irenkin suprug, 40-godišnji Tihomir.

Tihomir Pintar je od siline udara preminuo na mjestu nesreće. Taj 34-godišnjak ima i podeblji policijski dosje s prometnim prekršajima zbog čega je bio i u zatvoru, a nedugo prije tragične prometne nesreće vozačka dozvola bila mu je ponovno vraćena. Još uvijek se čeka sudski epilog vezan uz tragičnu nesreću iz lipnja prošle godine.

Irenka je sada i sama izravno bila žrtva istog 34-godišnjaka. U šoku je.

“Moram biti jaka, prvenstveno zbog sedmogodišnje kćeri, jer ne smije zauvijek izgubiti i majku. Još se nismo oporavili od tragedije u kojoj smo ostali bez Tihomira, a ne znam što smo mi skrivili 34-godišnjaku. Kad je auto naletio na mene, nisam vidjela tko vozi, nego tek dok sam ostala na haubi. Kad sam ugledala njegovo lice, skamenila sam se, ali sam smogla snage da ne padnem s haube i izvučem živu glavu. Teško je riječima opisati osjećaje u tim trenucima, to je nešto prestrašno”, rekla je Irenka Pintar za Podravski.hr, a prenosi INDEX.hr.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari