RANJENE DVIJE OSOBE

Detalji krvavog obračuna: Ranjeni mladić se bori za život (28), a razlog svađe je bizaran

Foto: Vjeran Zganec Rogulja/PIXSELL

U obračunu vatrenim oružjem teško su srtadali mladić (28) i 63-godišnjak

U krvavom obračunu koji se u subotu oko 19 sati dogodio u međimurskoj Vulariji na prilaznom putu, vatrenim su oružjem ranjene dvije osobe: 28-godišnjak iz Vularije i 63-godišnjak iz Turčina.

U sukobu je sudjelovao i treći muškarac (61) iz Varaždina, no on nije ozlijeđen, a u policiji su potvrdili da je uhićen zbog sumnje na pokušaj ubojstva, javlja eMeđimurje.

Očevid još traje, no poznato je više detalja i što je prethodilo žestokom obračunu u kojem su ranjene dvije osobe.

63-godišnjak ima teške ozljede, no one nisu opasne po život, dok se mlađi muškarac (28) trenutno bori za život jer je zadobio teške ozljede. Navodno ga je upucao 61-godišnjak koji je trenutno pritvoren.

Poslije 19 sati došlo je najprije do verbalnog sukoba. Portal neslužbeno doznaje da su dvojica starijih muškaraca teretili mladića za provalu koja se dogodila u noći s 28. na 29. travnja u Vulariji u vikendici. Vlasnik te vikendice je 63-godišnjak koji je sudjelovao u okršaju, a mladića (28) su teretili da ima saznanja o provali u vikendicu, odakle je 63-godišnjaku ukraden solarni akumulator i motorna kosilica.

Nakon žestoke prepirke oko krađe, došlo je do pucnjave. Više detalja o krvavom obračunu doznat će se nakon kriminalističkog istraživanja i završetka očevida, piše eMeđimurje.

Vijesti.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari