Detalji strašne nesreće: ‘Mladića je Audi na haubi nosio nekoliko stotina metara’

Mještani su potreseni zbog teške nesreće

U petak navečer u teškoj prometnoj nesreći kod Požege poginuo je 27-godišnji biciklist na kojeg je naletio mladić (19) u Audiju.

U trenutku nesreće poginuli mladić i njegova supruga kretali su se u pravcu Požege, piše Požega.eu.

Kako je izvijestila policija, Audi koji je naletio na njega išao im je u susret te je prilikom obilaženja drugog automobila udario u 27-godišnjaka i usmrtio ga. Unatoč pokušajima liječnika da ga reanimiraju, nesretnom mladiću nije bilo spasa.

“Nosio ga je nekoliko stotina metara na autu. Udarac je bio toliko jak da je dečko ostao na mjestu mrtav”, ispričali su vidno potreseni mještani Vidovaca.

Prema detaljima PU požeško-slavonske, oko 21.15 sati u Ulici Stjepana Radića, 19-godišnji vozač koji je upravljao Audijem slavonskobrodskih registarskih oznaka, nepropisno je pretjecao Fiat požeških registarskih oznaka, kojim je upravljao 18-godišnjak te je pritom udario u 27-godišnjeg biciklistu. On je pak bez reflektirajućeg prsluka dolazio iz suprotnog smjera, a smrtno je stradao na mjestu nesreće.

Nakon udara Audi se nastavio nekontrolirano kretati te je sletio s kolnika i udario u metalnu ogradu, a potom i u parkirani osobni automobil.

Vozač Audija je ozlijeđen i prevezen u OŽB Požega poradi pružanja liječničke pomoći te su mu uzeti uzorci krvi i urina radi analize.
Vijesti.hr
Foto: Požega.eu/D.Krstanović

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari