PREMINULI JE BRANITELJ

Detalji strave u Bjelovaru: Iz bijelog Suzukija izbacio muškarca, a onda je namjerno krenuo autom na njega i ubio ga

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Tragovi ukazuju na to da je žrtva pokušala izbjeći automobil, sklanjajući se s kolnika na travu. Mještani su šokirani i kažu da muškarci nisu iz naselja

Uhićen je 45-godišnji građanin Hrvatske povezan s incidentom u kojem je automobil udario 53-godišnjaka koji je preminuo na mjestu događaja, izvještava bjelovarska policija.

Tragedija koja se sinoć šokirala je stanovnike mirnog gradskog naselja Jošina. Kasno popodne, muškarac je naletio na drugog muškarca automobilom, a od ozlijeda je umro na licu mjesta. Nakon toga, počinitelj je pokušao pobjeći, ali je uhvaćen nedaleko od mjesta događaja, na udaljenosti od dva kilometra, kod tvornice Koestlin u Bjelovaru.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Stanovnici Jošina tvrde da sudionici ovog tragičnog incidenta nisu iz tog naselja, nego su se tamo slučajno našli. Prema izjavi anonimnog svjedoka, bijeli automobil švicarskih registracija, marka Suzuki Swift, naglo je skrenuo u ulicu Ivana Gregurića, izbacio suvozača iz vozila nakon 300 metara, a zatim se vratio natrag, okrenuo vozilo prema suvozaču i namjerno se zaletio s ciljem da ga usmrti. Tragovi očevida iz sinoćnjeg istraživanja ukazuju na to da je žrtva pokušala izbjeći automobil, sklanjajući se s kolnika na travu, ali nažalost bezuspješno.

Photo: Damir Spehar/PIXSELL

Tijekom ostatka večeri, policijski automobili patrolirali su naseljem i okolicom, potvrđuju lokalni stanovnici. Poginuli muškarac, S.B., bjelovarski branitelj i bivši pripadnik poznate A satnije, bio je dobro poznat u lokalnoj zajednici, prenosi Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari