UŽAS...

Dječja igra na Krku u trenu se pretvorila u užas! Dijete je vozilo skateboard a onda je sve pošlo po zlu

Ilustracija: Riportal

Pozivamo roditelje maloljetnih osoba da nadziru njihovo kretanje u prometu osobnim i pomoćnim pješačkim sredstvima, osobito u prometnim ulicama, stoji u izviješću policije

Tijekom vikenda na prometnicama u nadležnosti PU primorsko-goranske evidentirano je 16 prometnih nesreća u kojima su dvije osobe teško a dvije lakše ozlijeđene. Teško je ozlijeđen vozač bicikla jučer u Malom Lošinju, a do tragedije je umalo došlo i na otoku Krku.

“U Krku je pak u petak, 25. studenoga oko 20 sati teško ozlijeđeno dijete dok je upravljalo pomoćnim pješačkim sredstvom (skateboard) u jednosmjernoj ulici u suprotnom smjeru. Pri tome je izgubilo ravnotežu i palo na kolnik, a tijekom vožnje nije koristilo zaštitnu kacigu.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Pozivamo i ovim putem sve sudionike u prometu na oprez i dosljedno poštivanje prometnih propisa kako bi se spriječile mogućnosti izazivanja nesreća, posebice onih s najtežim posljedicama. Posebno molimo roditelje maloljetnih osoba da nadziru njihovo kretanje osobnim i pomoćnim pješačkim sredstvima, osobito u prometnim ulicama, pozvali su iz policije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari