DRAMA U IVANIĆ-GRADU

Djevojka pretukla mladića u kafiću i zadala mu višestruke ozljede

Photo: Dubravka Petric/PIXSELL

Optužen je i pretučeni mladić, ali i prijatelj koji je nakon svega na njega još bacio i stolicu

Prema presudi koja je donesena ovih dana, u jednom ivanićgradskom kafiću ljetos se odvijala prava drama u kojoj je djevojka premlatila mladića i zadala mu višestruke ozlijede.

Sve se dogodilo u kolovozu oko 5 ujutro u Ivanić-Gradu na Trgu Vladimira Nazora, unutar ugostiteljskog objekta Night bar Exclusive bar. Optužena je “narušavala javni red i mir na način da je rukom i nogama udarala Antonija u predjelu glave i tijela”, piše Danica.

“Debela svinjo, smeće”

“Iz liječničke dokumentacije vidljivo je da je istom liječnička pomoć pružena u KBC-u Zagreb, a da je zadobio ozljede lica, glave, prsnog koša i podlaktice”, navodi se u presudi.

No, osuđen je i optuženi za kojeg se u presudi navodi da se zove Antonio, jer je pod utjecajem alkohola vrijeđao Davora, prijatelja optužene, i to riječima: “Debela svinjo, smeće”.

Optužen je i mladić imena Stjepan, (21) koji je je nakon svega bacio drveni stolac na Antonija.

Optužena, za koju u presudi stoji da se zove Katarina, jedina se odazvala na sudsko ročište te je pošteno priznala krivnju. Rekla je da je Antonija mlatila rukama i nogama te da bi bilo i gore da ju nije rukama zadržao prijatelj Davor.

Krivi su – svi

“Bila sam u društvu sa Stjepanom i Davorom, a poznanik Antonio je bio pijan i vrijeđao Davora nazivajući ga debelom svinjom, stokom, smećem, a mene je pogodio bocom piva u desno rame i gurnuo me tako da sam pala. Potom sam ja gurnula Antonija tako da je pao i tada sam ga nekoliko puta rukom i nogama udarila u gornji dio tijela. Davor me držao”, branila se Katarina.

“Otišao sam bio u WC, a nakon što sam se vratio imao sam šta vidjeti: Antonio leži na podu i brani glavu rukama, a Katarina ga udara rukama po glavi”, ispričao je jedan od svjedoka, mladić imena Toni, koji je potvrdio i kako je na koncu Stjepan bacio drveni stolac na Antonija.

Krivi su, dakle, Katarina, Antonio i Stjepan. Svi moraju platiti po 180 njemačkih maraka, odnosno po 675 kuna kazne. Presuda je nepravomoćna i na nju se mogu žaliti, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari