PRIJETIO JOJ

Dogovorio radove na kući u Istri, nije ih odradio, ali je zadržao ključeve od kuće. Vlasnica htjela ključeve natrag a on joj prijetio

Foto: Screenshot/Facebook

Protiv 36-godišnjaka je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Kaznenom prijavom protiv 36-godišnjeg hrvatskog državljanina dovršeno je kriminalističko istraživanje policijskih službenika Policijske postaje Delnice s ispostavom Čabar.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da spomenuti 36-godišnjak prethodnih mjeseci dogovorio s 54-godišnjom hrvatskom državljankom određene građevinske radove u kući na području Istarske županije koje do sada nije napravio, a zadržao je ključeve kuće.

Kada ga je 54-godišnjakinja zvala i opominjala da vrati ključeve budući nije ispoštovao dogovor, uputio joj je ozbiljne prijetnje koje su kod nje izazvale bojazan za život.

Po završetku istraživanja, zbog osnovane sumnje u počinjenje navedene prijetnje i prijevare, protiv 36-godišnjaka je podnesena kaznena prijava mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari