DOK STROJEVI MIRUJU… „Snalažljivi“ se opskrbili s čak tisuću litara „besplatnog“ goriva!

Radovi na Drenovi

Često se znamo zapitati zašto na brojnim riječkim gradilištima strojevi miruju subotom pa i nedjeljom. No čini se da uvijek ima nekoga tko će i takvu situaciju okrenuti u svoju korist…

U proteklih nekoliko dana na području Policijske uprave primorsko-goranske zabilježeno je šest krađa goriva.

Često se znamo zapitati zašto na brojnim riječkim gradilištima strojevi miruju subotom pa i nedjeljom. Razloga je nekoliko, a najveći je da taj rad vikendom netko mora i dobro (na)platiti, a to se očito poslodavcima ne isplati?! No čini se da uvijek ima nekoga tko će i takvu situaciju okrenuti u svoju korist…

Gorivo je otuđeno iz dva teretna vozila i radnog stroja na području Kostrene, kao i iz dva radna stroja na gradilištima u naselju Škurinje i Drenova na području Rijeke. Dio otuđenog goriva je pronađen na gradilištu na Drenovi i vraćen je vlasniku.

Osim toga, zabilježena je i krađa goriva na benzinskoj postaji na riječkom području gdje je vozač motocikla napunio svoj spremnik s gorivom te se udaljio bez plaćanja računa.

Sveukupno, nepoznati počinitelji otuđili su više od tisuću litara goriva ovim krađama! Oštećene su tvrtke iz Krka, Rijeke, Viškova i Zagreba.

Počinjena materijalna šteta cijeni se na najmanje 8.800 kuna.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari