U JUTARNJIM SATIMA

Dovoljan je trenutak nepažnje! Žena (66) u trgovini u centru Rijeke na pomalo nevjerojatan način ostala bez novčanika i novca

Photo: Matija Habljak/PIXSELL

Počinjenim kaznenim djelima pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 3600 kuna

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka i Policijske postaje Opatija proveli su kriminalistička istraživanja nad dvije osobe koje se sumnjiče za krađe novčanika i ručnog sata, stoji u priopćenju policije.

U prvom slučaju osumnjičena je 74-godišnja hrvatska državljanka koja je 19. svibnja u jutarnjim satima u jednoj trgovini u središtu Rijeke otuđila novčanik koji je ispao iz ruke 66-godišnjoj hrvatskoj državljanki te se s njim udaljila iz trgovine.

U drugom slučaju riječ je 41-godišnjem hrvatskom državljaninu koji je iz jednog casino kluba na opatijskom području otuđio kutiju sa satom u kojoj se nalazio ručni sat u vlasništvu 30-godišnjeg državljanina Sjeverne Makedonije. Otuđeni predmet je pronađen kod osumnjičenika i vraćen vlasniku.

VIDEO DANA:

Počinjenim kaznenim djelima pričinjena je materijalna šteta u iznosu od oko 3600 kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznih djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari