RIJEČKI VATROGASCI BRZO SPASILI KUĆU

Video | DRAMA NA GRBCIMA Grom udario u kuću, izbio požar na krovu! Vatrogasci stigli s jakim snagama

Vatra je na krovu obiteljske kuće izbila danas oko 8 sati

Mještani Grbca danas ujutro u šoku su promatali plamen koji je gutao krov obiteljske kuće u Mosorskoj ulici, kod okretišta autobusa koji prometuju na gradskoj liniji broj 3.

Naravno, najviše su šokirani bili ukućani obiteljske kuće. Prema svjedočenjima građana, vatra je izbila nakon što je udar groma uzrokovao izbijanje vatre na krovu obiteljske kuće. Plamen se vrlo brzo rasplamsao i prijetio je progutati cijeli krov a zatim napraviti još veću štetu na kući.

Na svu sreću, u pripravnosti su, zbog mnogobrojnih dojava o srušenim stablima u jutarnjem grmljavinskom nevremenu, bili riječki vatrogasci koji su vrlo brzo stigli na mjesto događaja.

Pomoću vatrogasnih ljestava ubrzo su zasuli krov kuće vodom te zugasuli vatru.

Prema prvim informacijama s terena, u ovom događaju nije bilo ozlijeđenih osoba a visina materijalne štete tek će se utvrditi.

Grmljavinsko nevrijeme, problemi u prometu, izbijanje vatre… nedaće su koje su, nakon sinoćnjeg potresa, danas ujutro šokirale Riječane, no trenutno se vrijeme poptuno ‘primirilo’ i nadamo se da novih nevolja neće biti neko dulje vrijeme.

A ljudima oštećenima u jutrošnjem požaru možemo poželiti samo da čim prije saniraju nastalu štetu i vrate se na taj način ‘u normalu’.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari