SVE TO RADI GLAZBE...

DRAMA NA KRKU! Susjed zamolio dvojicu da stišaju glazbu a onda je uslijedio horor: Ušli mu u stan i započeli maltretiranje!

Ilustracija: Miroslav Lelas/PIXSELL

Osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku, izvijestila je policija.

Krčka policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvojicom hrvatskih državljana u dobi od 38 i 40 godina zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela prijetnje, protupravnog oduzimanja slobode, narušavanja nepovredivosti doma i oštećenja tuđe stvari.

“U subotu 18. ožujka u popodnevnim satima u stanu na području otoka Krka, nakon što su osumnjičenici glasno puštali glazbu i galamili, prišao im je 44-godišnji hrvatski državljanin zamolivši ih da stišaju glazbu. Nakon verbalne prepirke između njih dvojice i 44-godišnjaka, osumnjičenici su ubrzo krenuli za 44-godišnjakom. Ušli su na silu u njegov stan te oštetili vrata. Potom su ga fizički i verbalno napali i ograničili mu slobodu kretanja državši ga pritisnutoga uza zid. Nakon nekog vremena su izašli iz stana i udaljili se s mjesta događaja, a oštećeni je pozvao policiju.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Osumnjičeni su u stanu oštećenog počinili materijalnu štetu od oko 600 eura.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, a zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenici su kazneno prijavljeni mjerodavnom državnom odvjetništvu i predani pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari