STANARI POZVALI POLICIJU

Drama na Vežici! Stanari primijetili provalnika, nastala potjera u zgradi

Ilustracija: Riportal - M.L.

Policija ga je zatekla po dojavi građana o provali u stan

Po završetku kriminalističkog istraživanja policijskih službenika II. policijske postaje Rijeka, kazneno je prijavljen 41-godišnji hrvatski državljanin, uhvaćen po dojavi o provali.

“Postupajući po dojavi građana o provali na području Gornje Vežice, policijski službenici su 11. travnja u pokušaju provale u stan zatekli osumnjičenika te ga onemogućili u daljnjem činjenju kaznenog djela. Ugledavši policiju 41-godišnjak se udaljio s mjesta događaja, bježeći prema višim katovima i zajedničkim prostorijama u zgradi, ali su ga u bijegu spriječili policijski službenici i priveli u službene prostorije.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem je utvrđeno kako je pokušao provaliti u stan u vlasništvu jedinice lokalne uprave i samouprave, radi čega je nadležnom državnom odvjetništvu prijavljen za kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari