KOD ZADRA

Radnika probola poluosovina stroja na kojem je radio: ‘Strašno, svi smo u šoku!’

Ilustracija: Riportal

U jednoj od najuspješnijih zadarskih tvrtki šokirani su tragičnim događajem

“To je strašno, s nama je bio 16 godina, bio je odličan, veseo, miran čovjek i radnik. Nikome od nas nije jasno kako se to moglo dogoditi, svi smo u šoku. Tog je dana došao u 14 sati, radio je drugu smjenu, a nakon sat vremena se dogodila tragedija. Nitko od nas ne može shvatiti što je pošlo po zlu”, rekao je za Zadarski.hr kolega 43-godišnjeg radnika D.K.

Radnik iz Islama Grčkog smrtno je stradao u ponedjeljak u pogonu poznate švicarske tvrtke za proizvodnju visokokvalitetne fleksibilne ambalaže Aluflexpack u Murvici Donjoj.

Stradao je pod strojem na kojem je radio. U policiji su potvrdili kako je na mjestu događaja obavljen očevid te je Državno odvjetništvo poslalo posebno izvješće kako bi se obavila i obdukcija zbog utvrđivanja svih okolnosti ovog nesretnog slučaja.

“U suradnji s inspektorom zaštite na radu Državnog inspektorata obavila očevid, a tijelo je prevezeno u zadarsku Opću bolnicu gdje će biti obavljena obdukcija”, rekli su iz policije.

U jednoj od najuspješnijih zadarskih tvrtki šokirani su tragičnim događajem.

“Svi smo duboko potreseni ovim događajem i još uvijek nastojimo saznati detalje. Izražavamo duboku sućut obitelji, prijateljima i suradnicima. Sigurnost i dobrobit naših kolega nam je uvijek na prvom mjestu, pogotovo s obzirom na industriju iz koje dolazimo i činjenicu da je velika većina naših kolega zaposleno upravo u proizvodnji u radu sa strojevima”,  poručili su iz uprave Aluflexpack.

Iz razgovora s djelatnicima tvrtke Zadarski.hr saznao je da je nesretnog radnika u jednom trenutku zahvatila jedna od poluosovina stroja na kojem je radio.

Bio je iskusan radnik kojem se nisu događali propusti na radnom mjestu pa se zato pretpostavlja da se nesreća najvjerojatnije dogodila u trenutku kad nije bio dovoljno oprezan.

Usmrtila ga je poluosovina valjka tako što ga je “ubola” u predjelu prsa, prenose RTL Vijesti.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari