UŽASAN PRIZOR

Drama u Opatiji! Hrabri vlasnik kuće uhvatio opasnog serijskog provalnika i zadržao ga do dolaska policije

Foto: Hrvoje Skočić/Riportal

Osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku, stoji u priopćenju policije.

Opatijska policija dovršila je kriminalističko istraživanje nad 54-godišnjim državljaninom Bosne i Hercegovine zbog sumnje u počinjenje četiri kaznena djela teških krađa, od kojih je jedna u pokušaju.

Osumnjičenik je prošlog tjedna provalio u obiteljsku kuću na opatijskom području, no vlasnik ga je uočio i spriječio u bijegu i zadržao do dolaska policije.

Kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je od kraja listopada do sredine studenog provalio u stan i obiteljske kuće na opatijskom području te otuđio sat i nakit čime je oštetio vlasnike za više od 49 000 kuna.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, zbog sumnje u počinjenje navedenih kaznenih djela, osumnjičenik je kazneno prijavljen mjerodavnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.

Kriminalističko istraživanje se nastavlja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari