'UBOJSTVO U POKUŠAJU'

Muškarac u stanu na Zametu nožem izbo 40-godišnjaka i teško ga ozlijedio

Fotografija je ilustrativnog karaktera i ne prikazuje točno mjesto opisanog događaja (Ilustracija: Facebook)

Policija je protiv osumnjičenog podnijela kaznenu prijavu i predan je pritvorskom nadzorniku

Policijski službenici I. policijske postaje Rijeka u suradnji s policijskim službenicima Službe općeg kriminaliteta Policijske uprave primorsko-goranske dovršili su kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje da je počinio kazneno djelo ubojstvo u pokušaju.

“Policija ga sumnjiči da je 19. studenoga došavši do stana na području Zameta u Rijeci teško ozlijedio 40-godišnjeg hrvatskog državljanina kojem je zadao ubodnu ranu. U daljnjoj namjeri činjenja kaznenog djela osumnjičenog su spriječile druge osobe, nakon čega se udaljio s mjesta događaja, ali su ga policijski službenici istog dana pronašli na području Kantride i uhitili.

Radi pružanja liječničke pomoći ozlijeđeni 40-godišnjak je prevezen u KBC Rijeka, gdje je i utvrđeno da je teško ozlijeđen.”, izvijestili su iz PU primorsko-goranske.

Po završetku kriminalističkog istraživanja policija je protiv osumnjičenog 35-godišnjaka podnijela kaznenu prijavu nadležnom državnom odvjetništvu i predan je pritvorskom nadzorniku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari