DRAMA U OPATIJI: Muškarac se zaključao u stanu i prijeti samoubojstvom, u tijeku pregovori s policijom

Zasad nisu poznati detalji o motivima za muškarčeve suicidalne najave

Danas oko 19 sati u Opatiji se počela odvijati prava drama – policiji je prijavljeno narušavanje javnog reda i mira jer se iz stana u Ulici maršala Tita 180 čula velika buka i glasne prijetnje jednoga stanara da će izvršiti samoubojstvo.

Dolaskom na mjesto događaja policija je zatekla 36-godišnjeg muškarca koji se zaključao u stanu uz opetovane prijetnje da će izvršiti samoubojstvo. Policijski pregovarači stupili su u kontakt s muškarcem i pokušavaju ga odgovoriti od nauma.

Prema informacijama susjeda koji su upoznati sa situacijom a večeras su evakuirani iz zgrade iz sigurnosnih razloga, ovo nije prvi incident ovakve vrste sa muškarcem koji živi u prizemlju zgrade broj 180 a povezuje ga se s narko-miljeom. Oko zgrade tijekom večeri tako su bili primorani dežurati pripadnici hitnih službi i čekati razrješenje ove drame, a cijela situacija bila je poprilično mučna i za stanare i goste u susjedstvu.

Negdje oko 22.45 sati, prema posljednjim informacijama iz Policijske uprave primorsko-goranske, policijski pregovarači uspjeli su nagovoriti muškarca da se preda i on je iz stana prepraćen na hitnu medicinsku obradu u riječki KBC.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari