BURNO JUTRO

DRAMA U RANE SATE Autom se zaletio na goste kafića, oni ga izvukli van i pretukli!

Ilustracija: Jurica Galoic/PIXSELL

Nakon toga, uslijedila je prava drama, nekoliko osoba izvuklo ga je iz automobila i premlatilo ga. Zadobio je teške tjelesne ozlijede

Prava drama odvijala se u nedjeljno jutro u Zagrebu. Kako je izvijestila zagrebačka policija dogodila su se dva teška incidenta ispred ugostiteljskih objekata.

Jutros poslije tri sata, na parkiralištu ugostiteljskog objekta u Poljanici Bistranskoj 25-godišnji muškarac je ušao u Škodu Octaviu i njome se namjerno pokušao zaletjeti na nekoliko osoba, ali u tome nije uspio.

Nakon toga, uslijedila je prava drama, nekoliko osoba izvuklo ga je iz automobila i premlatilo. Zadobio je teške tjelesne ozlijede, te je prevezen u Kliničku bolnicu Sveti Duh. Kriminalističko istraživanje je u tijeku.

Jutros, deset minuta prije 6 sati nekoliko osoba je ispred ugostiteljskog objekta na Slavonskoj Aveniji napalo 40-godišnjeg muškarca i teško ga ozlijedilo, pomoć mu je pružena u KB Dubrava. Kako javljaju iz policije očevid i kriminalističko istraživanje je u tijeku, piše RTL Danas.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari