ZATEČENI NA (NE)DJELU

Dvojac u Opatiji zatečen u provali! Građani ih opazili, policija intervenirala

Ilustracija: Riportal

Zahvaljujući pravovremenoj dojavi građana policija je počinitelje zatekla i spriječila u provali u zdravstvenu ustanovu

Opatijska policija provela je kriminalističko istraživanje nad dvoje hrvatskih državljana, starosti 31 i 32 godine, poradi počinjenja kaznenih djela teške krađe provaljivanjem.

Riječ je o počiniteljima koje su policijski službenici 15. lipnja u noćnim satima zatekli u središtu Opatije u izvršenju kaznenog djela teške krađe.

Zahvaljujući pravovremenoj dojavi građana policija je počinitelje zatekla i spriječila da iz zdravstvene ustanove otuđe lijekove i ostale predmete.

Tijekom kriminalističkog istraživanja utvrđeno je da su istovjetno kazneno djelo na spomenutoj lokaciji počinili i 1. lipnja ove godine gdje su pritom uz lijekove, otuđili i sanitetski materijal te druge predmete. Ukupna materijalna šteta počinjena ovim kaznenim djelima cijeni se na najmanje 10 tisuća kuna.

Pretragom doma koji počinitelji koriste na području Opatije otuđeni predmeti su pronađeni i vraćeni vlasnicima.

Po završetku kriminalističkog istraživanja, oboje osumnjičenika je kazneno prijavljeno mjerodavnom državnom odvjetništvu za počinjenje dva kaznena djela teške krađe provaljivanjem.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari
Povezani sadržaj
Views Views