'OVO ME STVARNO ŠOKIRALO'

Dvojica mladića držali dječaka dok mu je treći brijao glavu: ‘Kao majka sam užasnuta’

Photo: Josip Regovic/PIXSELL

Administrator grupe objavio je poruku majke napadnutog dječaka i nekoliko fotografija

Ružan incident dogodio se7. srpnja u Čakovcu. Kako javlja Večernji list, u Facebook grupi “Čakovčanke i Čakovčanci” objavljene su fotografije dječaka kojeg su napali na tržnici u Čakovcu.

Dvojica mladića dječaka su držali za ruke, dok mu je treći nekoliko puta pešao po kosi mašinicom za šišanje.

Administrator grupe objavio je poruku majke napadnutog dječaka i nekoliko fotografija.

“Zamoljen sam da objavim ovo u ime jedne majke. Ovo me stvarno šokiralo…

I da, objava je zbog podrške napadnutom djetetu, a ne zbog rješavanja problema novim nasiljem!”, naveo je administrator.

Slučaj prijavljen policiji

Poruka glasi:

“Mi kao roditelji, ja kao majka užasnuta sam događajima koji se dešavaju u našem dragom gradu Čakovcu. U petak u popodnevnim satima, tj. uslijed bijela dana na tržnici u Čakovcu trojica mladića (ako se mogu tako nazvati) napadnu maloljetnika na način da ga dvojica drže za ruke, a treći ga šiša mašinom i tako ga unakaze…”

Objava je izazvala puno reakcija.

“Vidjela sam tog dječaka poslije na biciklu. Slomilo mi se srce. Jedino sam se nadala da se možda sam ošišao radi neke zabave. Ako je to učinio netko drugi, treba odgovarati za nasilje. Prijavite događaj policiji, ako niste. Dečko, ne brini, ti si sto puta vrijedniji od njih! Kosa će narasti”, jedan je od komentar ispod objave.

Slučaj je prijavljen policiji, prenosi Net.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite na Whatsapp, Viber, MMS 097 64 65 419 ili na mail vijesti@riportal.hr ili putem Facebooka i podijeliti ćemo ju sa tisućama naših čitatelja.
Komentari